dartborden

Het juiste dartbord kopen

Ervan uitgaan dat je speelt met steel Dartpijlen, Bij een Dartbord kopen van uitstekende kwaliteit moet je rekening houden met een aantal zaken. Terwijl de wolle papieren dartborden goedkoper zijn, zijn duren niet erg lang en zijn niet zeer speelbaar. Er zijn meerdere goede merken met de Britse fabrikanten, Nodor en wordt de bekendste Winmau. Deze borden een slotted beugel die is gemonteerd op het bord of de kast muur gebruiken. Een enkele schroef wordt ingevoegd in het midden van de achterkant van het dartboard waardoor de rotatie van het dartboard wanneer het is opgehangen aan de beugel. Draaien van de Raad van bestuur op een regelmatige basis helpt voorkomen dat ongelijke slijtage. Wanneer de rand is ingeschakeld, is de draad nummer ring verwijderd en vervangen zodat de 20 altijd in de 12 uur positie is en altijd over een zwarte wig is.

Er zijn twee populaire misvattingen over bristle-dartborden die zal worden gebracht om te rusten hier. De eerste is dat de borden zijn gemaakt van varkenshaar vandaar de oorsprong van de naam “bristle” bestuur. Dit is absoluut onjuist. Deze borden zijn gemaakt van materiaal is sisal of hennep. Terwijl sisal in veel landen groeit is het niet van constante kwaliteit. Winmau Blade 4 Dartbord, importeert bijvoorbeeld witte sisal uit Afrika vanwege zijn specifieke kwaliteiten.

Er is een misvatting dat weker het bord impliceert door bevochtiging het. NIET NAT. EEN DARTBORD SISAL!! De sisal zal zwellen en opdrogen en de rand van dartbord zal snel worden vernietigd. Bovendien, wanneer de Raad zich niet in gebruik, de verlichting gebruikt voor het verlichten van het moet worden uitgeschakeld omdat de warmte die door de lichten leiden overmatig drogen tot zal. Goed onderhouden, moet een goede Raad laatst een lange tijd ten opzichte van het gebruik.

Vóór de uitvinding van de Nodor van de Rand van dartbord van sisal, waren dartborden gemaakt van hout. Het was gebruikelijk om te genieten van deze borden om drogen en barsten te voorkomen.

Dit is waarschijnlijk waar het idee dat dartborden nat moet zijn. (Zie ook paragraaf 16: Dart Trivia.)

Kunststof, automatische scoren dart borden zijn ook beschikbaar, waarvoor het gebruik van speciale soft-tip Darten. Zie sectie 18 voor meer informatie over het soft-tip Darten.

Wayne zegt: “Ik heb borden[dat doen automatische scoren met staal-tip Darten] hier in Eindhoven en van wat ik begrijp, ze zijn nauwkeurig en betrouwbaar. Een ding dat ik niet weet is hoe ze scoren een bounce-out of een dart die wegvalt na het oorspronkelijk in de Raad van bestuur vast. Ongeveer een jaar geleden was er zelfs een poging om het opzetten van een kleine competitie waarbij deze bars/pubs die had deze borden. Ik opvolgen niet om uit te vinden als het eigenlijk of niet gaat kreeg. Mijn mening van deze borden is hetzelfde als voor de kunststof planken, niet vanwege de juistheid van de apparatuur, maar omdat ze zijn ook mechanische te passen goed bij het spel dat ik liefde. Deel ervan is is dat scoren een onderdeel van het spel. Ik weet uit het kijken sommige keepers score dat het kan een zeer pijnlijke ervaring te scoren een ‘ 01-spel, maar voor mij, het gaat met het grondgebied.

Verscherping van je score bijhouden van vaardigheden helpt u bij het doen van de snelle berekeningen, zodat u kunt pas na een gemiste triple en ga naar de volgende beste keuze. Het andere punt, voor mij, is iets dat een paar anderen hebben gemaakt. Pompen munten in een machine alle nacht is een verspilling voor zover ik betrokken ben. Ik liever besteden dat geld aan nieuwe vluchten of darts, en hebben een extra biertje of twee. Terwijl de bars zeker recht zijn om geld te maken welke manier die ze kunnen, als ze wachtten voor mij om te betuttelen van beide soorten machine, zouden ze verliezen.”